nieuws

Bakkerij Bosgoed in Heeten getroffen door brand

Nieuws

Bakkerij Bosgoed in Heeten getroffen door brand
Google Streetview

Bij Bakkerij Bosgoed in het Overijsselse Heeten heeft donderdag 26 november een brand gewoed. Bij de brand, die rond 14.00 uur werd opgemerkt en een uur later was bedwongen, is niemand gewond geraakt. Dat meldt de lokale website Heeten Online.

Op Heeten-Online.nl is te lezen dat de brand in het deel van de bakkerij waarin zich onder andere de diepvries, koeling, het kantoor en kantine bevinden, vermoedelijk ontstond tijdens werkzaamheden aan het dak van de bakkerij.

Redden wat er te redden viel

Volgens de lokale website hebben de medewerkers van Bakkerij Bosgoed gepoogd te redden wat er te redden viel, nadat de brand rond 14.00 uur begon. Tegen 14.30 kwam de brandweer ter plaatse en die kon rond 15.00 uur het sein brand meester geven.

Reageer op dit artikel