nieuws

Tv-bakker Cake Boss heeft pop-up-winkel in Markthal

Nieuws

Tv-bakker Cake Boss heeft pop-up-winkel in Markthal
Logo van het televisieprogramma Cake Boss

Buddy Valastro, de Amerikaanse bakker van het televisieprogramma Cake Boss, heeft zondag een pop-up-winkel in de Rotterdamse Markthal geopend, meldt Nu.nl.

In de taartenwinkel wordt onder meer bakgereedschap uit het bekende TLC-programma verkocht. Daarnaast geeft Valastro in de Markthal antwoord op vragen van Nederlandse thuisbakkers, signeert hij zijn kookboeken en gaat hij met fans op de foto.

De tijdelijke winkel is tot volgende week geopend. Valastro heeft momenteel drie programma’s op de televisiezender TLC: Cake Boss, Bakery Boss, Next Great Baker. De bakker staat bekend om zijn spectaculaire taarten, die hij maakt voor beroemdheden.

Reageer op dit artikel