nieuws

’t Stoepje komt met nieuwe glutenvrije producten

Nieuws

Bakkerij ’t Stoepje komt deze week met een aantal nieuwe glutenvrije producten. Op de meer dan 900 weekmarkten in heel Nederland, waar Nederlands grootste franchiseformule in brood, koek en banket is te vinden, worden ook glutenvrije seizoensproducten geïntroduceerd.

’t Stoepje komt met nieuwe glutenvrije producten
Bakkerij 't Stoepje

Het glutenvrije assortiment van ’t Stoepje wordt met ingang van deze week uitgebreid met glutenvrije amandelspeculaasjes, glutenvrije roomboter gevulde koek, glutenvrije roze koek, glutenvrije kruidnoten en een mix van vier soorten glutenvrije koekjes.

Lactosevrij

‘Glutenvrije amandelspeculaasjes, heerlijke speculaasjes met amandelschaafsel, 125 gram in een bakje, zijn ook lactosevrij verkrijgbaar. De mix van vier soorten koekjes – Glutenvrij Allerhande – wordt eveneens per 125 gram in een bakje verkocht en is ook lactosevrij te koop’, aldus Bakkerij ’t Stoepje. ‘Glutenvrije roomboter gevulde koek wordt bereid met boter en heerlijke spijs en is single verpakt met twee stuks in een verpakking. Ook onze glutenvrije roze koeken, waar kinderen dol op zijn, zijn single verpakt met twee stuks in een verpakking. Bij de glutenvrije kruidnoten proef je bijna niet dat ze glutenvrij zijn. Zakjes bevatten 150 gram kruidnoten. Ook deze zijn lactosevrij verkrijgbaar.’

Het gehele glutenvrije assortiment van ’t Stoepje is te bekijken in de webshop van de formule.

Reageer op dit artikel