nieuws

Bakker Arend Kisteman raakt trouwring kwijt in deeg

Nieuws

Amper een week getrouwd is Arend Kisteman zijn trouwring kwijtgeraakt tijdens het brood kneden. ‘Ik heb geen idee of de ring in een brood terecht is gekomen en al verkocht is, of dat het nog in het deeg in de koeling ligt’, vertelt Kisteman.

Bakker Arend Kisteman raakt trouwring kwijt in deeg

Sinds 26 september, de dag dat hij zijn Annemiek trouwde, heeft Arend Kisteman een trouwring om zijn vinger. Althans, dat had hij tot vandaag. Kisteman, van De Stadsbakker uit Zwolle, kwam er pas later op de dag achter dat zijn trouwring niet meer om zijn vinger zat. Het vermoeden is dat zijn ring in het deeg van het herfstbrood is blijven plakken. Deze deegbollen worden in de koelkast bewaard en per dag gebakken. Het is dus ook niet bekend of het brood al is verkocht.

Media

De columnist van Bakkerswereld baalt behoorlijk van deze situatie en hoopt dat iemand de ring vindt. Door de media in te schakelen hoopt hij zoveel mogelijk mensen te bereiken. Mocht een eerlijke vinder de ring bij Kistemaker terugbrengen, dan staat diegene een grote tas met lekkere producten te wachten.

Reageer op dit artikel