nieuws

Le Perron opent nieuwe winkel Amsterdam

Nieuws

Aan de Middenweg 59 in Amsterdam heeft Le Perron een nieuwe winkel geopend. Op donderdag 22 oktober openden Rob en Ellemiek van den Bor de deuren van hun winkel.

Le Perron opent nieuwe winkel Amsterdam
Een van de vestigingen van Le Perron in Amsterdam. Foto: Bakkerswereld

De eigenaren Rob en Ellemiek van den Bor zijn al een aantal jaar Le Perron ondernemer en staan met hun mobiele Le Perron bakkerijwagen op verschillende markten in Amstelveen, Haarlem en Amsterdam. Aan de Middenweg openen zij een winkel met een groot assortiment biologisch brood en is er ook ruimte om een kopje koffie te drinken of belegt broodje te eten.

Le Perron

Le Perron is bekend van haar verkoopwagens, die zijn ingericht als heuse bakkerijwagens, waarin de bakker centraal staat. Le Perron is een franchiseketen met meerdere ondernemers die de bakkerij in exploiteren op (boeren)markten, supermarkten, evenementen en volwaardige Le Perron bakkerijwinkels.

Reageer op dit artikel