nieuws

Délifrance opent pilot store aan A13

Nieuws

Délifrance Nederland heeft aan de rijksweg A13 een restaurant en corner geopend in compleet nieuwe stijl. De vestiging, die onder leiding staat van franchisenemer Jan van der Heijden, dient als pilot voor toekomstig te openen locaties in niet alleen Nederland, maar heel Europa. Tevens is het een voorbeeld voor de huidige Délifrance restaurants en corners, welke bij een succesvol verloop zullen worden verbouwd.

Délifrance opent pilot store aan A13
Délifrance

Wie de nieuwste vestiging aan de A13 binnenkomt ervaart een geheel nieuwe Délifrance beleving. De huidige uitstraling welke in 2010 is geïntroduceerd, is volledige op de schop gegaan. De pilot store voldoet aan de wensen van nu en laat de Franse sferen terugkomen. De frisse kleuren en pied-de-poule vloer zorgen voor een aangename omgeving. Een echte eyecatcher is de wall-of-crumb: een kijkje in de binnenkant van een pas gebakken brood. De open keuken geeft gasten een kijkje in de bereiding van hun maaltijd.

Assortiment

In het nieuwe concept ligt de focus niet langer alleen op de lunch, maar kunnen gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van zowel de Franse klassiekers als een eigentijdser assortiment. In het restaurant worden gasten de gehele dag bediend.

Daarnaast is er de toevoeging van de ‘Grab & Go’ corner in de winkel voor de snelle passant. Anders dan men van Délifrance gewend is, liggen de broodjes hier al vers voorbelegd in de koeling klaar. Om te voldoen aan de zelf gestelde hoge kwaliteitseisen, wordt er gebruik gemaakt van de meest verse producten. Het Délifrance brood, dat speciaal voor dit nieuwe concept is ontwikkeld bestaat uit ingrediënten van de eigen Franse graanvelden. Nieuw is de retailcorner, waar gasten een verzameling typisch Franse producten vinden welke in trek zijn voor thuisgebruik of als cadeau.

Expansie

De Délifrance Franchise Formule bestaat uit meer dan 500 verkooppunten in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In Nederland zijn er 175 verkooppunten. De vestiging aan de A13 dient niet alleen als pilot store in Nederland, maar ook voor de rest van Europa. De komende tijd zullen alle resultaten uitvoerig geëvalueerd worden. Bij een geslaagde test zal de formule in Nederland en daarbuiten verder worden uitgerold.

Reageer op dit artikel