nieuws

Bakkerij van der Most opent zesde winkel

Nieuws

Bakkerij van der Most opent een zesde vestiging in Heino. En neemt daarmee de winkel aan de Canadastraat 11 over van Brood- en Banketbakkerij Wim Blom.

Bakkerij van der Most opent zesde winkel

‘Wij willen de inwoners van Heino graag kennis laten maken met onze producten’, vertelt eigenaar Mark van der Most. Op 6 oktober is de vestiging geopend. ‘Naast onze producten nemen wij ook een aantal producten van Brood- en Banketbakkerij Wim Blom over in ons assortiment, zoals de krentenmik, het notentaartje en het stoofperentaartje’, aldus Van der Most.

Chocolaterie Van der Most

Met de opening van de winkel in Heino verhuist ook de chocolaterie van Van der Most uit Lemelerveld. ‘Onze chocolatier Tom Bartels maakt de heerlijkste producten van chocolade. In de winkel in Heino is een mooie werkruimte waar we een chocolaterie van maken’, vertelt Van der Most. ‘In de nabije toekomst maken we de chocolaterie zichtbaar vanuit de winkel.’

Bakkerij van der Most

De bakkerij heeft inmiddels zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag beleverd met producten die vers uit de oven komen.

Reageer op dit artikel