nieuws

‘Als ik met de bakkers aan de slag kan, gaat mijn bloed sneller stromen’

Nieuws

Chiel van den Hout doet, met zijn pensioengerechtigde leeftijd in zicht, een stapje terug bij Beko Advies. Sinds april is hij geen Algemeen Directeur meer bij Beko Advies. Maar van stoppen met werken is geen sprake. ‘Ik vind het veel te leuk om te doen en ik zit goed in m’n vel. Dus waarom zou ik?’

‘Als ik met de bakkers aan de slag kan, gaat mijn bloed sneller stromen’
Chiel van den Hout. Foto: Herbert Wiggerman

Van den Hout gaf op 7 april 2015 het stokje over aan Marquerithe Verheul als algemeen directeur van Beko Advies. In het Culemborgs Bakhuis sprak Bakkerswereld met de oud algemeen directeur, die momenteel werkt als senior-bedrijfsadviseur bij Beko.

Lees het volledige interview met Chiel van den Hout in Bakkerswereld nummer 10, die eind deze week verschijnt.

Reageer op dit artikel