nieuws

Zilver voor Boulangerie Team tijdens IBA Cup 2015

Nieuws

Zilver voor Boulangerie Team tijdens IBA Cup 2015
Tim Boers en Kris Huysman met in hun midden coach Hans Som tijdens de IBA Cup. Foto: NBOV

Het Nederlands Boulangerie Team heeft weer een podiumplaats behaald. Ditmaal hebben Tim Boers en Kris Huysman tijdens de IBA Cup in München de tweede plaats veroverd. Nederland moest alleen regerend wereldkampioen Japan voor zich laten dat daarmee de IBA Cup won. Frankrijk eindigde op de derde plaats.

Naast de mooie tweede plaats in het algemeen klassement, behaalde Nederland ook nog eens de eerste prijs in de productcategorie getoerd gerezen. Al met al een knappe presentatie van deze talentvolle bakkers tijdens hun eerste seniorenwedstrijd. Coach Hans Som kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug: ‘De jongens hebben het gewoon goed gedaan tijdens hun eerste grote wedstrijd. Er is super gewerkt, ze waren op tijd klaar en hebben mooie dingen gemaakt.’

Showtafel

Tim en Kris moesten flink aan de bak, maar het eindresultaat was een prachtige showtafel, waarbij het thema Circus goed was terug te zien. Een showstuk waarbij een clown op zijn handen staat, diverse broden met circustekeningen en diverse vrolijk gekleurde partybroodjes. Nederland liet Peru, Frankrijk, Amerika, China, Denemarken, Spanje, Kroatië, Rusland, Hongarije en gastland Duitsland achter zich.

Meer informatie over het BoulangerieTeam, de wedstrijden en haar leden is te vinden op Boulangerieteam.nl, Facebook (Boulangerie Team) en Twitter (@BoulangerieTeam).

Reageer op dit artikel