nieuws

Vipam International onderneemt tegen kanker als KWF Zakenvriend

Nieuws

Vipam International onderneemt tegen kanker als KWF Zakenvriend
Afbeelding: Vipam International

Vipam komt als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding in actie tegen kanker. ‘Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn tien mensen per uur… en dus veel te veel’, aldus de leverancier van ingrediënten, hulpmiddelen en taartversieringen voor de ambachtelijke banketbakkerij en chocolaterie over deze ziekte.

Vipam deelt ‘de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is.’ Het bedrijf, gevestigd in Geldermalsen, meldt: ‘Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Vipam als KWF Zakenvriend bij om dit waar te maken. Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Zij doen dit zo snel als zij kunnen. Zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.’

Maandelijks bedrag

Als KWF Zakenvriend steunt Vipam onderzoek naar kanker. Dat gebeurt met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek.

Voor meer informatie: Staoptegenkanker.nl/bedrijven.

Reageer op dit artikel