nieuws

Zwarte Piet strooit witte pepernoten!

Nieuws

Zwarte Piet strooit witte pepernoten!

Adams, De Echte Bakker in Bladel, strooit witte pepernoten in de strijd om het voortbestaan van Zwarte Piet.

Anja en Luigi Mastroianni, de eigenaren van Adams, De Echte Bakker zijn de bakkerij in gegaan in plaats van zich te mengen in de discussie of Zwarte Piet wel of niet zwart mag zijn. Na enige proefbaksels hebben ze een mooi recept voor witte pepernoten ontwikkeld.

‘De witte pepernoten hebben een lekkere anijssmaak. Een prima aanvulling voor mijn pieten om te strooien’, zo laat de Goedheiligman weten. Hij heeft hoogstpersoonlijk de pepernoten gekeurd.

Het Sinterklaasfeest wordt door de Bladelse Echte Bakker een warm hart toegedragen. Daarom hebben ze alvast witte pepernoten ontwikkeld voor het geval discussie komt over de traditionele bruine pepernoten. Zo kan het feest wat Adams betreft altijd doorgaan.

Reageer op dit artikel