nieuws

Zilver Marike van Beurden bij World Chocolate Masters

Nieuws

Marike van Beurden is tweede geworden bij het wereldkampioenschap World Chocolate Masters in Parijs. Davide Comaschi uit Italië won de hoofdprijs .

Zilver Marike van Beurden bij World Chocolate Masters

Het was een ongelooflijke nek aan nek race voor de eerste 3 plaatsen in deze competitie. Marike Van Beurden overdonderde de jury met haar enthousiasme en gevoel voor perfectie. Bij de tweedaagse competitie moest Marike van Beurden deze week onder meer een showstuk maken van 1.72 meter hoog. Geheel van chocolade en met een gewicht van ruim dertig kilo.Het thema was architectuur van de smaak. Daarom had de top-chocolatier gekozen voor het onderwerp bijen. De Boxtelse heeft op haar 31-ste al een topfunctie als hoofd van het patisserieteam van het toprestaurant Caprice in het Four Seasons hotel in Hong Kong.

Klik hier voor beelden van Marike tijdens de World Chocolate Masters.

Reageer op dit artikel