nieuws

Wiet Camps plotseling overleden

Nieuws

Wiet Camps plotseling overleden

Wiet Camps is dinsdag op 69-jarige leeftijd plotseling overleden.Camps was vanaf 1979 tot 2001 werkzaam op Vakschool Wageningen als leraar brood en banket en zeer bekend in de bakkerijbranche..

Wiet Camps was ook intensief betrokken bij de Jeugd Vakwedstrijden, zowel nationaal en internationaal. Ook het genootschap voor de bakkerij en het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem hebben dankbaar gebruik gemaakt van zijn kennis en kunde. Na zijn pensioen is hij zeer actief geweest voor de PUM (www.pum.nl). Ook heeft hij vanuit zijn expertise ‘Brood en Banket’ meer dan dertig projecten gedaan in onder andere Vietnam, India, Libanon, Iran, Rusland, Roemenië en Kenia. Hij zette zich vol overgave in voor het ambachtelijke brood- en banketvak in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zeer recent gaf hij nog een aantal weken les in Vietnam.

Er wordt afscheid genomen van Wiet Camps op maandag 21 oktober om 14 uur in de aula van begraafplaats Larikshof aan de Autoweg in Rhenen, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden.

Reageer op dit artikel