nieuws

Vervolg voor ‘Taart voor Sinterklaas

Nieuws

Vervolg voor ‘Taart voor Sinterklaas

Het voorleesboek ‘Taart voor Sinterklaas’ krijgt een vervolg.

Om de ambachtelijke bakker 100% neer te zetten als ‘Hofleverancier van de Sint’ en hiermee onlosmakelijk te verbinden met het Sinterklaasfeest, hebben Bakeplus en de partners ervoor gezorgd het verhaal van de bakker & ‘Taart voor Sinterklaas’ op landelijke televisie verschijnt!

De partners van Bakeplus in deze actie zijn Dobla, Steensma, Koekjesbakkerij Veldt en FrieslandCampina Professional.

Voorafgaand aan de avond intocht van Sinterklaas in Elburg op 16 november a.s. is er een verhaal gefilmd in een ambachtelijke bakkerij. Een ander deel van het verhaal speelt zich af tijdens de intocht als er een taart ‘live’ wordt aangeboden aan de Goedheiligman. In de televisie-uitzending is er uitgebreid aandacht voor de Sintproducten van de bakker. Ook wordt het door Coole Piet Diego speciaal geschreven lied ‘Uw bakker, Hofleverancier van de Sint’ gezongen.

Voor de bakkerswinkels zijn er miniposters gemaakt die inhaken op deze actie. De tv-uitzending vindt plaats op zaterdag 16 november om 17.00 uur bij Nickelodeon.

Reageer op dit artikel