nieuws

Verkoop bakkerij De Leijer gaat door

Nieuws

Verkoop bakkerij De Leijer gaat door

Bakkerij Jan de Leijer uit Boxtel verkoopt in de komende weken ‘gewoon’ brood en banket.

De bakkerij van eigenaar Tiny Schalkx brandde zaterdagmorgen compleet af, net als snackbar Select en het mediteraan eethuisje Yemma, waar de brand in Boxtel ontstond. Bakkerij De Leijer heeft aan de andere kant van winkelcentrum Selissen in de leegstaand pand een tijdelijke winkel. Hij kreeg zondagmorgen van woningbouwvereniging Sint Joseph het aanbod om in de leegstaande apotheek te trekken.

‘We zijn direct in gaan richten.’ Het brood en banket komt van een collega uit de regio. Ook in de andere winkel van bakkerij De Leijer kan de klant gewoon brood en banket kopen.

Brandstichting

De brand brak zaterdagmorgen rond 04.15 uur ’s nachts uit. De brandweer gaat uit van brandstichting.

Al gauw sloeg de brand over naar het pand van de bakkerij De Leijer aan de linkerkant van het eethuis Yemma. Ook Cafetaria Select aan de rechterkant van het eethuis zou flinke schade hebben opgelopen. In 2011 brak er ook brand uit in het winkelcentrum, toen ontstond de brand bij Cafetaria Select. Het kleine winkelcentrum ligt ingeklemd tussen enkele woningen.

Reageer op dit artikel