nieuws

Verhuurder heeft buik vol van bakkerij

Nieuws

De verhuurder van het pand waar De Stadsbakkerij Lelystad is gevestigd, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de eigenaar van de bakkerij. Bakker Menno Glade krijgt in een nieuwe zitting gelegenheid om zijn kant van het verhaal te doen.

Verhuurder heeft buik vol van bakkerij

De verhuurder wil dat de bakkerij het pand verlaat, omdat er een huurschuld van 20.000 euro is ontstaan en er bovendien sprake is van overlast, schrijft Flevopost naar aanleiding van een zitting die op 22 november is geweest.

 

Menno Glade is niet te spreken over het artikel in Flevopost en spant een procedure aan tegen de krant. Glade laat Bakkerswereld verder weten op zijn beurt óók een vordering van meer dan 25.000 euro op de verhuurder te hebben. De eigenaar van De Stadsbakkerij Lelystad krijgt in een later stadium in de rechtbank de gelegenheid zijn kant van het verhaal te doen. ‘Daar zal ik alles gedetailleerd uit de doeken doen.’ Bij de zitting van 22 november was hij niet aanwezig. In eerste instantie zou de uitspraak op woensdag 27 november zijn, maar dat is uitgesteld. ‘De zaak is gezuiverd en er komt een nieuwe zitting’, weet Glade.

 

Eerder brak er nog brand uit bij de bakkerij en de verhuurder sprak het vermoeden uit dat dit aan de bakkerij zelf te danken is. ‘Mogelijk is de brand ontstaan omdat de elektrische installatie niet deugdelijk is,’ aldus de verhuurder. Glade: ‘De electriciën en de verhuurder van Liander zijn de laatsten geweest bij de meterkast.’ Glade heeft er vertrouwen in dat de zaak voor hem goed afloopt.

Reageer op dit artikel