nieuws

Veiling inventaris Delfts Brood

Nieuws

De volledige inventaris van bakkerij Delfts Brood gaat aankomende maandag onder de hamer. Morgen, vrijdag 12 juli, is er een kijkdag waar geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen voordat zij een bod uitbrengen.

Veiling inventaris Delfts Brood

Onder het inventaris vallen onder meer de vier complete broodbaklijnen: een groot- en kleinbroodbaklijn, een croissantenlijn en een stokbroodlijn inclusief verpakkingsmachines. Ze worden geveild door Troostwijk Veilingen. De kijkdag vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur aan de Schieweg 64 in Delft. Biedingen kunnen online worden uitgebracht. De online veiling sluit maandag 15 juli om 14.00 uur.

Delfts Brood

Delfts Brood werd in maart failliet verklaard. Het bedrijf, eerder bekend als Kees Bakt Het Zelf, bakte vooral voor supermarktketens Lidl en Aldi. Ook leverde het bedrijf aan verschillende Delftse bakkers. Door stijgende grondstofprijzen kwam het bedrijf in de problemen.

Reageer op dit artikel