nieuws

Veel belangstelling voor Open Huis van Bakeplus

Nieuws

Veel belangstelling voor Open Huis van Bakeplus

Bakeplus heeft tijdens de open dag veel bakkers mogen ontvangen. De bakkers waren 16 september uit alle hoeken van Nederland naar Zevenaar gekomen.

De 28 leveranciers vonden allemaal een plekje tussen de stellages van het grondstofmagazijn. Zij presenteerden daar aan de bakkers een aantal handige praktijktips en recepten voor het najaar en de decembermaand, inhakend op het thema ‘Najaar en meer’.

Speciaal aandacht was er voor de mogelijkheden om meer uit de chocolade-verkoop in de bakkerswinkel te halen,  werd gewezen op de concepten van ‘Brofetti, echt ‘t is meer dan brood’ – broodjes om te dippen, op veel eetmomenten en het door Bakeplus ontwikkelde ‘Karaktervol brood’. Voor de ijsverkopers waren er nieuwe ijssmaken.

In nummer 19 van Bakkerswereld een verslag over het open huis.

Reageer op dit artikel