nieuws

Van Klant naar Fan groot succes

Nieuws

Van Klant naar Fan groot succes

Onder het motto: ‘Tevreden klanten, we worden er beter van’, organiseerde Ireks speciaal en exclusief voor dames uit de branche een inspirerende reis naar het hoofdkantoor in Kulmbach.

Naast de bezichtiging van de moderne productiefaciliteit en een productdemonstratie hadden de dames de tweede dag een workshop over het thema hoe de bakkerij de klanten vaker terugkrijgt in de winkel. Dit veel omvattend onderwerp zette aan tot vernieuwingen, uitwisseling van, maar ook nieuwe ideeën om bepaalde zaken net even anders te doen. Want juist dat kleine ‘beetje’ onderscheid maakt het verschil tussen goed en beter. De reacties op dit seminar waren overweldigend. Er is daarom al een vervolgseminar gepland.

Heeft u interesse? Mail dan aan: marketing@ireks.nl

Reageer op dit artikel