nieuws

Van der Linden Beste Bakker van Zuid-Holland

Nieuws

Van der Linden Beste Bakker van Zuid-Holland

Echte Bakker van der Linden in Westmaas is uitgeroepen tot Beste Bakker van Zuid-Holland 2013. Over de vier ingeleverde producten behaalde hij de hoogste gemiddelde score van 229 punten bij deze NBOV..

Van der Linden is erg blij met de overwinning: ‘Super dat deze trofee mee naar huis mag. Ik wist dat de ingeleverde producten goed waren, maar je moet het altijd maar afwachten… We winnen deze titel nu voor de derde keer en het blijft telkens toch erg leuk om het mee te maken!’ De top van het klassement deed weinig voor elkaar onder. Het verschil tussen de top drie bedroeg slechts een paar punten. Naast de titel Beste Bakker van Zuid-Holland 2013 werden ook in de categorieën brood en Banket de prijzen uitgereikt.

Categorie brood

Gekeurd werden twee witte tijgerbroden en één rozijnen-/krentenbrood.

1. Echte Bakker van der Linden uit Westmaas – 153,5 punten

2. Bakkerij Jan Vreugdenhil uit Maasdijk – 152,5 punten

3. Bakkerij J.L. Klok uit Hellevoetsluis – 150,5 punten

Categorie banket

Gekeurd werden twee boteramandelstaven en een roombotercake

1. Echte Bakker Holtkamp uit Den Hoorn – 80,5 punten

2. Gebroeders van den Berg uit Maasdijk – 80 punten

3. Echte Bakker Ammerlaan uit Sassenheim – 79,5 punten

Reageer op dit artikel