nieuws

Tour de Bakker: 2000 euro bij elkaar gefietst

Nieuws

Tour de Bakker: 2000 euro bij elkaar gefietst
Ton Kastermans

Marleen Pater van Bake for Life kreeg op 27 november de cheque overhandigt met de opbrengst van Tour de Bakker. De fietsende bakkers hebben met elkaar 2000 euro opgehaald voor het goede doel.

Met Tour de Bakker is 2000 euro opgehaald voor Bake for Life. ‘Een mooi resultaat’, zegt Piet van Dongen van Dübör. ‘Wij zijn er helemaal happy mee’. Bake for Life, de stichting die bakkerijen bouwt in Afrika om mensen de gelegenheid te geven in hun eigen levensonderhoud te voorzien, gaat het geld besteden aan nieuwe bakkerijdocenten.

Groot succes

De tweede editie van Tour de Bakker werd begin september gehouden en werd door de organisatie (Vamo, Everbake, Koopmans Meel, PB Bake Off, Dübör & Boyens) als een groot succes bestempeld. ‘Het mooiste vind ik dat je, als je nu naar buiten kijkt, alleen maar blije bakkers ziet’, zei Toine van den Wildenberg (PB Bake Off) na afloop.

Reageer op dit artikel