nieuws

Start campagne Leerbedrijf van het Jaar 2014 Bakkerij

Nieuws

Start campagne Leerbedrijf van het Jaar 2014 Bakkerij

Deze week start de campagne voor de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Bakkerij. De verkiezing is een initiatief van Kenwerk en de sociale partners in de sector.

Praktijkbegeleiders en ondernemers van leerbedrijven uit het hele land kunnen met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Bakkerij hun talent tonen. De commissie Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij: ‘Erkende leerbedrijven zijn een voorbeeld voor goede praktijkopleiding en helpen jonge vakmensen op weg in de bakkerijbranche. Ieder leerbedrijf in de bakkerij, zowel grote als kleine bedrijven, kan zich kandidaat stellen voor de verkiezing. Belangrijke criteria zijn of het leerbedrijf een duidelijk en stimulerend opleidingsbeleid kent en een goed arbeidsklimaat heeft.’

De tien beste leerbedrijven ontvangen op schrift een rapportage over de staat van het opleiden als leerbedrijf. Ondernemer, medewerkers en/of leerlingen van leerbedrijven kunnen zich aanmelden tot 1 november 2013. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de MBO Kampioenendag in april 2014. Voor meer informatie over de campagne: www.kenwerk.nl/leerbedrijfvanhetjaar

Reageer op dit artikel