nieuws

Sinterklaascampagne Bakeplus succesvol

Nieuws

Sinterklaascampagne Bakeplus succesvol

Vlak voor zijn terugkeer naar Spanje heeft Sinterklaas nog een bezoek gebracht aan één van zijn Hofleveranciers, Bakker Elias uit Prinsenbeek.

Bij Elias reikte de Sint de prijzen uit van de kleurplatenwedstrijd. Daarbij waren ook Len & Marjolein Munnik, makers van het boek ‘Taart voor Sinterklaas’ aanwezig.

De prijswinnaars ontvingen coole prijzen, afgestemd op het verhaal van ‘Taart voor Sinterklaas’. Zo waren er I love Sint-longsleeves te winnen voor de allerkleinsten en Taart-waardenbonnen voor een verjaardagstaart. Een sterke actie van de banketbakker, die hiermee ook zorgt dat klanten op een ander moment in het (nieuwe) jaar, terugkomen naar zijn winkel.

Marjolein Munnik las het verhaal voor aan ruim 200 kinderen. Na het voorlezen kregen de kinderen de gelegenheid de boeken te laten signeren.

Tiende keer

De Hofleverancier van de Sint-campagne is een jaarlijks terugkerend initiatief van Bakeplus, in samenwerking met Dobla, Steensma/Damco, KoekjesBakkerij Veldt en FrieslandCampina Professional.

Gezamenlijk zijn er maar liefst 17.500 boeken besteld. De boekjes zijn ook aan het Koningshuis aangeboden. Maar liefst 195.000 mensen keken op 16 en 23 november naar de uitzending ‘Welkom Sinterklaas’ met het verhaal van ‘Taart voor Sinterklaas’ in de hoofdrol!

Bakeplus hoopt door deze landelijke aandacht nog meer focus gelegd te hebben op de verbintenis tussen het Sinterklaasfeest en de ambachtelijke bakker. Ook voor volgend jaar zijn er plannen voor een Sinterklaas-actie. Dat zal de tiende op een rij zijn.

Reageer op dit artikel