nieuws

Plus lanceert nieuw broodconcept

Nieuws

Plus lanceert nieuw broodconcept

Plus introduceert een nieuw broodconcept: Korenlanders Rustiek. Met deze introductie wil de formule de kwaliteit van haar broodafdeling ‘opnieuw verbeteren’. De lijn is verkrijgbaar in zeventig vestigingen van Plus.

Plus’Korenlanders Rustiek is een kwalitatief hoogwaardig concept met broden in verschillende vormen, met bijzondere smaken en een ambachtelijke uitstraling’, meldt Distrifood. Plus zegt met de nieuwe lijn in te spelen op de stijgende vraag naar brood van hoge kwaliteit, geschikt voor meerdere gebruiksmomenten. Korenlanders Rustiek heeft varianten die behalve bij het ontbijt en lunch ook passen bij de borrel of warme maaltijd.

Vers afgebakken
Korenlanders Rustiek worden de hele dag door vers afgebakken in de winkel en worden vanuit bediening verkocht. De broden worden gepresenteerd in een eigen schap dat het ambachtelijke karakter en de kwaliteit van Korenlanders Rustiek moet onderstrepen.

Verkrijgbaarheid
De Korenlanders Rustiek zijn verkrijgbaar in 70 Plus supermarkten. Een overzicht van deze supermarkten is te vinden op www.plus.nl/home/rustiek. Er zijn grote broden, stokbroden en kleine broodjes verkrijgbaar, in prijs variërend van €0,69 tot €3,29. (Bron: Distrifood)

Reageer op dit artikel