nieuws

Pietenstickers om Pietitie te ondersteunen

Nieuws

Pietenstickers om Pietitie te ondersteunen

Supporters van Zwarte Piet kunnen nu ook hun steun betuigen aan de actie Pietitie met een sticker. Er zijn twee verschillende versies van de stickers gemaakt: ‘Like Zwarte Piet’ en ‘I love Zwarte Piet’.

De stickers zijn bedacht door initiatiefnemers Andy Sopaheluwakan, Henk Nees en Kelvin Iz die ludiek wilde inhaken op de commotie die vorige week is ontstaan rond Zwarte Piet. Inmiddels is de Pietitie op Facebook al door ruim 2 miljoen Nederlanders ondertekend.

De eerste Zwarte Piet sticker is uitgereikt aan Peter Faber. De acteur speelde in het verleden regelmatig voor Sinterklaas op tv. Ter ondersteuning van de landelijke actie heeft Peter Faber een sticker op zijn auto geplakt. De stickers zijn te bestellen via internet: zwartepietstickers.nl.

Reageer op dit artikel