nieuws

Partnerdag NPT gaat niet door

Nieuws

Partnerdag NPT gaat niet door

De partnerdag van het Nederlands Patisserie Team gaat niet door. De voorbereiding vergt meer tijd dan was voorzien.

Het NPT is op zoek naar diverse nieuwe (master)partners. Met enkele bedrijven worden gesprekken gevoerd, andere bedrijven worden benaderd. Om zoveel mogelijk potentiële nieuwe partners professioneel te benaderen, is simpelweg meer tijd nodig, zegt Jan Willem Jansen, voorzitter van het NPT.

Debic heeft afscheid genomen als Master Partner. Jansen zegt dat ‘zeer te betreuren.’ Daartegenover staat dat Josto heeft besloten partner te worden van het NPT. Josto heeft een uitgebreide en professionele kennis van rvs-werkmaterialen, waardoor het bedrijf volgens Jansen ‘een geweldige partner’ is.

Coupe de Monde

In 2014 wil het NPT zich sterker gaan profileren in de markt. Op de beurs ‘Beleef Smaak’ zijn de nieuwe banners geïntroduceerd. De leden van het NPT staan hierop centraal en er is ruimte voor de individuele prestaties van de patissiers. Ook wordt de website vernieuwd en aangevuld met social media.

Het NPT wil een Nederlands team afvaardigen naar de Coupe de Monde in 2017. Dat vereist wel een uitgebreide voorbereidingstijd. Volgend jaar vindt een voorronde plaats.

Reageer op dit artikel