nieuws

Overname door bakker Van Esch ‘zonder bombarie

Nieuws

Overname door bakker Van Esch ‘zonder bombarie

Bakkerij Van Esch heeft drie van de zes winkels van Bakkerij Staghouwer in Zuidhorn en in de stad Groningen overgenomen. Eigenaren Bas en Annemie Van Esch hadden al winkels in Groningen. De overname gebeurt in fases en zonder al te veel bombarie.

‘We willen het overzicht behouden en dat wordt moeilijker als je drie winkels in een keer opent’, zegt bakker-ondernemer Bas van Esch tegen Bakkerswereld als hij over de gefaseerde overname spreekt. ‘Bovendien hechten we vanaf dag één aan een goede uitstraling, een mooi assortiment en de allerbeste kwaliteit.’

Samen met zijn vrouw Annemie is hij eigenaar van Bakkerij Van Esch met vestigingen in Noord-Drenthe, Westerkwartier en de stad Groningen. ‘Als je meteen een grote happening van de opening maakt, ontstaan allerlei verwachtingen’, vervolgt hij.

Lees het hele artikel in Bakkerswereld van 6 september

Reageer op dit artikel