nieuws

Opnieuw de Leukste bakker van Nederland

Nieuws

Opnieuw de Leukste bakker van Nederland

De competitie om de Leukste bakker van Nederland wordt volgend jaar geprolongeerd. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste dag van de beurs BakkersVak 2014.

Alle gemeente- en provinciewinnaars van de competitie de Leukste bakker van Nederland worden op de BakkersVak in de schijnwerpers gezet. Ook wordt de landelijke winnaar gehuldigd. Dat gebeurt op 23 maart tijdens BakkersVak 2014.

Dit jaar werd Banketbakkerij De Diamanten Ring in Autotron Rosmalen uitgeroepen tot Leukste bakker van Nederland. Het was de eerste keer dat deze verkiezing is gehouden. Eigenaren Adriaan Pieter en Henny Bruggeman van Brood- en Banketbakkerij De Diamanten Ring in Delft (zie foto) hadden absoluut niet gerekend op winst. Ze benadrukten dat de overwinning samen met klanten is bereikt. ‘Zoiets kun je alleen bereiken als je met je klandizie een band opbouwt. Zij hebben ons goed geholpen.’

BakkersVak
Bakkersvak 2014 is volgend jaar de enige Nederlandse bakkerijbeurs; de beurs vindt plaats op 23 en 24 maart in Autotron Rosmalen. De beurs heeft zich bewezen als volwassen vakbeurs. ‘De groei van eerdere edities zet ook door, overigens zonder dat er concessies gedaan worden aan de geroemde gezelligheid en gastvrijheid’, aldus Wilma Heebink, Event-manager Bakkersvak.

Naast een bezoek aan de 150 exposanten kunnen de bezoekers volop inspiratie opdoen bij demonstraties van het Nederlands Boulangerie en het Patisserie Team en de inzendingen van de Dutch Pastry Awards bewonderen. De uitreiking van deze prestigieuze prijs vindt ook tijdens de beurs plaats.

BakkersVak richt zich op de ambachtelijke en industriële bakkers, chocolatiers, retailers en bedrijven in de foodservice.

 

Voor meer informatie: Lieke van Laarhoven0162-480258.

Reageer op dit artikel