nieuws

Open dag bij Koninklijke Peijnenburg

Nieuws

Open dag bij Koninklijke Peijnenburg

Koninklijke Peijnenburg verhuist de productie van Geldrop naar Sintjohannesga. Voor geïnteresseerden is er op maandag 9 en dinsdag 10 september de mogelijkheid om de fabriek in Geldrop te bekijken.

Industrial Auctions houdt op donderdag 12 september een online veiling van de machines die zijn gebruikt voor de productie van ontbijtkoek. In de fabriek in Geldrop staat een groot aantal machines zoals mengers, cutter, doseermachines, peperkoeklijn, slicers, metaaldetectoren, verpakkingsmachines, block processors, lamineerlijnen, deegrolmachines, encrusting machine, weeg- en etiketteermachines, grills/ovens, pizza apparatuur, krimptunnels, koelen en vriezen, hygiënetechniek, tafels, teef, deegbakken, platform, palletwagen, liften, transportbanden, koel- en vriescompressoren, verdampers, pompen, etc.

Op maandag 9 september kunnen de verschillende machines bekeken worden van 10.00 uur tot 16.000 uur. Dinsdag zijn de deuren van de fabriek van Koninklijke Peijnenburg geopend van 9 uur tot 13 uur. Sluiting van de veiling is op donderdag 12 september vanaf 15 uur. De machines staan op dit moment op de website van het industriële veilingbureau met vele foto’s en informatie. Door te registreren op de website is het mogelijk te bieden op de verschillende kavels. Meer informatie over deze veiling en Industrial Auctions: www.industrial-auctions.com.

Het adres: Nieuwendijk 45 5664 HB Geldrop

Reageer op dit artikel