nieuws

Nieuwe deelnemers Bakkersvak 2014

Nieuws

Zowel grotere als kleinere (internationale) bedrijven zijn tijdens Bakkersvak 2014 aanwezig om bezoekers te inspireren. Bakkersvak 2014, met nieuwe deelnemers, vindt plaats op 23 en 24 maart in Autotron Rosmalen.

Nieuwe deelnemers Bakkersvak 2014

Bakkersvak staat bekend als ontmoetingsplatform voor de ambachtelijke bakkerijsector waar kennisdeling voorop staat, maar ook ruimte is voor samenzijn met gepassioneerde collega’s. Nieuwe deelnemers zijn volgend jaar onder meer FrieslandCampina Professional, Daub Bakery Machinery, Henk Koenen, Kalmeijer Bakkerijmachines, Lemmens bvba en Bakkerij Borgesius. Ook gevestigde namen, zoals Beko Bakkerij Techniek, Beko Verpakkingen, Van de Leur Banketspecialiteiten, Vandemoortele, Verstegen Spice & Sauces, Dobla, B & O Bakkerij Techniek, De Ridder & Den Hertog, CSM Benelux, Chocolaterie Winters, Everbake Group, Handelsonderneming G. Spronk en Zn, Emondt en KOMA Koeltechnische Industrie zijn van de partij. Voor meer informatie over deelnemen aan Bakkersvak 2014, kan contact worden opgenomen met Lieke van Laarhoven: +31 (0) 162 480 258 / lieke.van.laarhoven@easyFairs.com.

Klik hier voor informatie over Bakkersvak

Reageer op dit artikel