nieuws

Nieuw broodjesconcept bij Spar City Store

Nieuws

Nieuw broodjesconcept bij Spar City Store

De Spar City Store die aanstaande dinsdag opent in Den Haag gaat actief aan de slag met een lunchservice voor bedrijven. De formule verwacht een grote behoefte aan het laten bezorgen en afhalen van vers gebakken en belegde broodjes.

De eerste van een nieuwe generatie City Stores is gevestigd in het complex New Babylon, tussen station Den Haag Centraal en het Malieveld, en is omringd door kantoren en ministeries. Bovendien trekt de winkel veel passanten die onderweg zijn naar het stadscentrum van de Hofstad.

Om het personeel van kantoren en ministeries te bedienen, pakt Spar groots uit met de lunchservice. ‘Wij verwachten dat hier een grote behoefte ligt’, zegt formulemanager Mariëlle Witjes. ‘Er zijn weinig aanbieders in de omgeving waar vers belegde broodjes te krijgen zijn. In andere winkels hebben we ook wel een lunchservice, maar niet op de manier zoals we het hier doen. In New Babylon hebben we veel meer soorten brood en gebruiken we eigen recepten, bijvoorbeeld voor huisgemaakte tonijnsalade.’

Naast de lunchservice biedt de winkel meer nieuwe elementen. Zo komt er een grote leestafel in de winkel waar passanten lectuur en kranten kunnen lezen terwijl ze koffie drinken of een broodje eten. Bovendien is er een assortiment warme snacks, fruit per stuk, gekoelde wijn en door expats gewenste producten. Ook is er een sortering aan kantoorbenodigdheden te verkrijgen, van USB-sticks tot kabeltjes voor iPhone.

De Spar wordt geëxploiteerd door Michael Voormeulen. De 30-jarige ondernemer heeft al veel ervaring in de supermarktbranche en is zelf een geboren en getogen Hagenees.

Reageer op dit artikel