nieuws

Minderheid personeel staakt bij Primus

Nieuws

Minderheid personeel staakt bij Primus

Elf van de 68 werknemers bij Primus Ouwelfabriek hebben hun werk neergelegd. De overige 57 werknemers spannen zich in om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen en het bedrijf draaiend te houden.

Woordvoerster Daniela Silvestri: ‘Wij zetten ons in om te voorkomen dat onze klanten hinder van deze situatie ondervinden. Wij hopen snel een oplossing voor het arbeidsconflict te vinden en vertrouwen dat op korte termijn de rust in dit bedrijf terugkeert.


De directie van Primus betreurt dat een deel van haar medewerkers tot staking is overgegaan. Primus is een bijna 100-jarige ouwelproducent in Nederland en exporteert 80% van haar producten wereldwijd. De productie wordt op order uitgevoerd en niet uit voorraad geleverd, omdat het merendeel van de producten maatwerk is.

Reageer op dit artikel