nieuws

Metamorfose bij De Reijsende Man

Nieuws

Henk Jan Liebrand was de hoge gebakskoelingen in zijn zaak beu. Gebak staat onder druk in tijden van crisis en lege schappen zijn geen gezicht. ‘Toen hebben we de héle zaak maar op de schop genomen.

Metamorfose bij De Reijsende Man

Bakker De Reijsende Man heeft een metamorfose ondergaan. Het bedrijf is verbouwd om beter in te kunnen spelen op het toerisme aan het centraal gelegen plein in hartje Oirschot. De oude inrichting dateert van 12 jaar geleden en het werd tijd voor een verbouwing. ‘En dan maar helemaal goed en gericht op de toekomst’, stelt eigenaar Henk Jan Liebrand (49).

Samen met zijn compagnon Pieter van Assouw en hun twee echtgenotes runnen ze twee bakkerswinkels in Oirschot en een centrale bakkerij. ‘Met ons vieren zijn we gesprekken aangegaan met conceptontwikkelaar Hans van der Schoot van Studio Schoot in Oirschot. Zeven sessies hebben geleid tot een onderzoeksrapport en een nieuw concept.’ Redie Interieurs tekende voor de inrichting.

Een reportage over de winkel in Bakkerswereld van 26 november.

Reageer op dit artikel