nieuws

Marlies Bergers general manager Puratos Nederland

Nieuws

Marlies Bergers general manager Puratos Nederland

De Puratos Group heeft Marlies Bergers benoemd als general manager van Puratos Nederland. Bergers gaat vanaf 1 november het bedrijf leiden, ze volgt Leo Kruit op.

Marlies Bergers heeft bij verschillende A-merk-fabrikanten een brede internationale ervaring opgebouwd op het vlak van algemene leiding, sales en marketingmanagement. Door deze benoeming wordt Bergers eindverantwoordelijk voor alle Puratos- en Belcolade-activiteiten van de Nederlandse vestiging van de Puratos Group.

‘Het op 14 juni geopende Puratos Innovation Center in Zevenbergen biedt vele mogelijkheden om onze afnemers te ontzorgen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn,’ aldus Bergers. De Puratos Group viert dit jaar het feit dat zestig jaar geleden de T500 werd uitgevonden. Innovatie is één van de belangrijkste peilers voor het bedrijf, dat zich met name onderscheidt in producten, oplossingen en concepten voor smaak en textuur. Voorbeelden zijn assortimenten als O-tentic, Sapore desems, clean label producten, Breads & Cakes of the World en diverse trendy spelt mixen.

Leo Kruit is 1 april van dit jaar benoemd als Regional Director West & Central Europe bij de Puratos Group.

Reageer op dit artikel