nieuws

Le Perron begint eigen winkel in Bussum

Nieuws

Le Perron begint eigen winkel in Bussum
LP

Na diverse shop-in-shop concepten breidt de biologische bakkerij Le Perron uit met een complete Le Perron winkel. Le Perron Bussum is bedoeld als podium (perron) van het op Franse leest gestoelde bakkersambacht.

Op de karakteristieke locatie aan het Julianaplein in Bussem vindt de consument een uitgekiend assortiment biologische en ambachtelijk gebakken broden. Daarnaast biedt Le Perron een assortiment viennoiserie, patisserie en zelfs de kleurrijke macarons voor de meest verwende liefhebber’, zo meldt de woordvoerder van het bedrijf.
Het assortiment is kwalitatief hoog, maar wordt voor betaalbare prijzen aangeboden. Het directe contact met de consument is bij Le Perron nog altijd het principe. De consument kan een servicegerichte bakker verwachten die aandacht heeft voor zijn klant.

‘Zo verspreidt de geur van versgebakken biologisch brood zich gestaag door de vele straten van Bussum en groeit de afzet van een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en Moeder Natuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten’, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel