nieuws

La Place werkt samen met New York Pizza

Nieuws

La Place werkt samen met New York Pizza
La Place staat stevig volgens Jumbo, die dit onderdeel van V&D overnam. Foto: Koos Groenewold

Restaurantketen La Place en New York Pizza zijn een samenwerking gestart. Samen zijn de ketens in Zoetermeer een restaurant begonnen dat afgelopen weekend geopend is.

Het bijzondere van dit gecombineerde restaurant is dat de producten van La Place nu ook bezorgd kunnen worden, eventueel samen met de pizza’s van New York Pizza’s. Het combi-restaurant is zeven dagen per week open en biedt plaats voor 24 personen. De producten kunnen ook mee naar huis worden genomen of bezorgd worden.

New York Pizza directeur Philippe Vorst: ‘Bezorging van een verse lunch of diner thuis en op het werk is uniek in Nederland. Met deze samenwerking zijn we eigenlijk in één klap de goedkoopste cateraar.’

Reageer op dit artikel