nieuws

Jumbo lanceert borrelbrood Pain D’amis

Nieuws

Jumbo lanceert borrelbrood Pain D’amis

Jumbo heeft een borrelbrood gelanceerd onder de naam Pain D’amis. Het brood is speciaal gemaakt om met vrienden te delen tijdens het borreluurtje.

Pain D’amis komt uit het Jumbo Huismerk Lab, een podium voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Het brood bevat stukjes gedroogde worst. Dankzij de ronde vorm is het gemakkelijk in stukken te breken.

‘Met het Jumbo Huismerk Lab moedigen we leveranciers aan om met innovatieve ideeën te komen. De ideeën die het beste aansluiten op de wensen van onze klanten en een onderscheidend vermogen bieden, zie je terug in onze winkels. Pain D’amis is daar een mooi voorbeeld van. Van de smaak tot de vorm, dit product is op alle vlakken vernieuwend en uniek op de Nederlandse markt’, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, directeur formule en innovatie van Jumbo Supermarkten. Pain D’amis is vanaf 21 oktober exclusief verkrijgbaar bij alle Jumbo-supermarkten voor €2,49.

Reageer op dit artikel