nieuws

Jeroen van de Sande overleden

Nieuws

Jeroen van de Sande overleden

Jeroen van de Sande, accountmanager bij Steensma, is vrijdagavond 18 oktober, na een ziekbed van 1,5 jaar, overleden. Hij laat een gezin met twee jonge kinderen achter.

Jeroen is ruim 2,5 jaar geleden in dienst getreden bij Steensma nadat hij eerdere commerciële functies heeft vervuld bij Bakels en Contined. Zijn kennis en vakbekwaamheid werden in de bakkerijsector alom gewaardeerd.

‘Wij verliezen in hem een zeer betrokken en dierbare collega, die tot het laatst toe positief gestemd was en ook tijdens zijn ziekbed zeer betrokken bleef bij de organisatie. Zo verzorgde hij, met veel passie en drive, producttrainingen voor zijn nieuwe collega’s van Damco en bezocht hij ook nog regelmatig de fabrieken in Leeuwarden en Franeker.

De openheid waarmee hij communiceerde over zijn ziekte was bewonderenswaardig. Helaas is het hem niet gegund zijn ambities waar te kunnen maken binnen onze organisatie en mocht hij slechts 34 jaar oud worden’, aldus Damco Steensma in een reactie.

Afscheid

Donderdag 24 oktober kan afscheid worden genomen van Jeroen van de Sande om 11:45 uur in het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg.
Hij heeft samen met zijn broer Michel de afgelopen maanden zich ingezet voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum tegen kinderkanker. In plaats van bloemen kunt u een bedrag doneren aan KIKA tijdens de afscheidsceremonie of via deze link: http://onsmamcorrie-1.kikabouw.nl/prinses-maxima-centrum

Voor meer informatie of uw persoonlijke herinnering:

www.vanhamond-uitvaart.nl/condoleance.htmlNaam: Jeroen – Code: ma03

Reageer op dit artikel