nieuws

In restaurant smullen van oud brood

Nieuws

In restaurant smullen van oud brood

Van oud brood, banket en gebak weer echt iets lekkers te eten maken? Zoals smaakvolle koekjes, gefrituurde snacks en hartige taarten? In Restaurant Restwaarde te Den Haag gaat dat gebeuren. Daar leren klanten zelf koekjes te bakken.

De Binckhorst, een binnenstedelijk bedrijventerrein in Den Haag, herbergt een aantal bijzondere maar voor velen onbekende plekken.

Op vrijdag 4 oktober opent POP-UP Restaurant Restwaarde tijdelijk haar deuren aan de Saturnusstraat 89, 2516 AG Den Haag (Ateliercomplex De Besturing).

In samenwerking met koks uit de Binckhorst (Lunchboxx en Gastheeren Catering) worden drie weekenden lang lunches, borrels en diners aangeboden die op verrassende wijze zijn bereid met voedseloverschotten uit het gebied, en in het bijzondere met oudbakken brood. Zo wil het tijdens het I’M BINCK festival (2 oktober tot en met 2 november aandacht vragen voor de problematiek van voedselverspilling.

Restaurant Restwaarde heeft de ambitie om bij een succesvolle pilot vaker in het gebied op te poppen en de deuren voor gasten te openen.

Reageer op dit artikel