nieuws

Het Bakkerscafé opent in hartje Groningen

Nieuws

Bakkerij Borgesius opent 7 december haar eerste eigen winkel in het centrum van Groningen. Het oude pand aan de Zwanestraat 26 is gerestaureerd en omgetoverd tot Het Bakkerscafé.

Het Bakkerscafé opent in hartje Groningen

Bij Het Bakkerscafé kunnen consumenten brood consumeren dat ze zelf op de broodtafel hebben gesneden. Nadat het beleg is besteld kan onbeperkt van het brood gebruik gemaakt worden. ‘Passie voor het ambacht en voorliefde voor pure en natuurlijke ingrediënten zit bij onze familie ingebakken. Wij nemen bij Het Bakkerscafé de tijd om gasten echte en originele smaken te laten proeven, uiteraard vers en veelal biologisch’, zegt Dietie Borgesius. ‘Het brood is gemaakt op basis van voordeeg. Dat betekent dat het deeg alle tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Elk brood heeft zijn eigen karakter. Van een brood met een licht nootachtige smaak tot een brood met een stevige donkere kruim.’

Bieren

In de winkel die is ingericht met natuurlijke materialen staan voor de bierdrinker bieren klaar, gebrouwen door de trappisten van La Trappe, de koffie is van Bocca en de thee is van Løv. Het Bakkerscafé is dagelijks geopend van 7 tot 7, behalve op zondag. Dan gaat de deur om 12 uur open.

Reageer op dit artikel