nieuws

Hema maakt winterassortiment bekend

Nieuws

Hema maakt winterassortiment bekend
Bananentompouce van krokant bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom met bananenpuree, voorzien van een laag fondant, slagroom en decoratie.

De Hema heeft het nieuwe gebaksassortiment voor deze winter bekendgemaakt. Aangezien het goed is om precies te weten wat andere aanbieders doen, hierbij een blik op het assortiment.

Voor het komende winterseizoen biedt Hema een gevarieerd gebakassortiment aan, uiteenlopend van bananentompoucen tot cappuccinovlaaien. De Hema claimt voor elke gelegenheid de ideale taart te verkopen. Nieuw in het assortiment zijn de traktaartjes: een twaalfstuks mixdoos met vier verschillende kleine cakejes: double chocolate cake, apple crumble cake, framboos cheesecake en carrotcake.

De collectie is sinds 1 oktober in alle HEMA filialen en online op hema.nl verkrijgbaar, meldt het concern. De Hema laat zich evenmin onbetuigd in het stavenassortiment, waarin echte roomboter en echte amandelspijs zijn verwerkt.

Reageer op dit artikel