nieuws

GfK: Bagels&Beans beste ‘shopperhoreca

Nieuws

GfK: Bagels&Beans beste ‘shopperhoreca

Bagels&Beans gooit in de categorie Shopperhoreca de hoogste ogen in de strijd om de GfK Out-of-Home Formule Awards. Starbucks wint de On the move-award en Kwalitaria gaat naar huis met de Fastservice-award.

Bagels&Beans, Starbucks en Kwalitaria zijn de grote winnaars van de GfK OOH Formule Awards. Zij worden door hun eigen gasten in respectievelijk de categorieën Shopperhoreca, On the move en Fastservice als beste beoordeeld. In het onderzoek zijn veertig grote formules door 3000 gasten van 15 jaar en ouder beoordeeld op twintig aspecten, waaronder prijs, kwaliteit en gastvrijheid.

Shopperhoreca

Bagels&Beans scoort met vriendelijkheid, vakkundigheid en klantgerichtheid van het personeel. Bakker Bart en Délifrance staan op de tweede en derde plek. Gasten van Bakker Bart zijn tevreden over de aantrekkelijke prijzen en promoties. Délifrance scoort goed op netheid van de locatie en goede kwaliteit van de producten.

On the move

Gasten van Starbucks zijn erg tevreden over de sfeer, het klantgerichte personeel en het productaanbod. Shell en Julia’s staan op de tweede en derde plek.

Fastservice

Kwalitaria is de winnaar in de categorie Fastservice. Verhage en Plaza Food for all sluiten de top drie. Opvallend is volgens GfK dat de grote fastfoodformules op het podium ontbreken. Gasten missen daar de sfeer en het persoonlijk contact.

Reageer op dit artikel