nieuws

Eigenaar ’t Stoepje ontkent overname Bakker Bart

Nieuws

Eigenaar Peter Beukers van marktbakkerij ’t Stoepje zegt geen interesse te hebben in de overname van de in problemen verkerende bakkerijketen Bakker Bart. Het Financieele Dagblad berichtte dinsdag op basis van bronnen dat Beukers samen met een stille investeerder interesse zou hebben.

Eigenaar ’t Stoepje ontkent overname Bakker Bart

Beukers speculeert dat ondernemers het verhaal de wereld in hebben geholpen om hem te prikkelen. ‘Ik ben een echte franchiseman. Kom op voor mijn ondernemers. Misschien hebben ze me willen prikkelen.’

Faillissement

De ondernemer zegt wel ‘het een uitdagende klus te vinden om bij Bakker Bart orde op zaken te stellen’. Deze week werd bekend dat voor vijftig tot zestig winkels van de keten een faillissement dreigt.

Franchisers

Deze ondernemers kunnen het voorschot niet opbrengen en krijgen om die reden geen nieuwe producten geleverd. Bakker Bart is eigendom van investeerder Gilde. De onderneming en de franchisers rollen al enkele jaren vechtend over straat over verschillende onderwerpen.

Reageer op dit artikel