nieuws

Eigen app voor uitzendbureau Het Ambacht

Nieuws

Uitzendbureau Het Ambacht heeft een eigen applicatie laten ontwikkelen voor op de smartphone en tablet. Via de app brengt Het Ambacht actuelee vacatures onder de aandacht bij de gebruiker.

Eigen app voor uitzendbureau Het Ambacht

Met de app wil eigenaar Gert-Jan ten Napel zich met zijn uitzendbureau onderscheiden ten opzichte van andere uitzendbureaus. Via de app brengt Het Ambacht haar diensten onder de aandacht bij gebruikers die de app hebben geïnstalleerd op hun smartphone of tablet.

Alle actuele vacatures in de bakkersbranche zijn te zien in de app en uitzendkrachten kunnen via de app hun uren invoeren. Het Ambacht kan bij een spoedvacature een pushbericht versturen, zodat werkgevers snel een geschikte kandidaat kunnen vinden.

De app is gratis te downloaden en te vinden via de QR-code op de website van Het Ambacht.

Reageer op dit artikel