nieuws

Eerste deel receptenboek Bake Your Own

Nieuws

Eerste deel receptenboek Bake Your Own

Onlangs is het Bake Your Own-receptenboek deel 1 uitgegeven. Eind 2012 werden de desemdeegplakken van het Bake Your Own-concept gelanceerd op de Nederlandse horecamarkt.

Op de BBB-beurs te Maastricht ontving mevrouw De Wal het honderdste exemplaar van het receptenboek voor Bake Your Own-fans.

Twaalf enthousiaste gebruikers van de desemdeegplakken deden mee aan de uitgave van het Lekkerrr… Bake Your Own receptenboek. Dit resulteerde in twaalf verrassende recepten voor het ontbijtbuffet, borrelmoment en de lunch. Omdat elke gebruiker het deeg naar zijn eigen hand kan zetten is Bake Your Own voor iedereen een bruikbaar broodconcept.

Natuurlijk

Bake Your Own is van 100% natuurdesem en wordt volgens traditie op ambachtelijke wijze gemaakt. Het is vol en rijk van smaak, rijk aan calcium en ijzer en bevat geen conserveringsmiddelen. Het is toepasbaar op elk gewenst moment omdat het elk moment uit de vriezer kan worden gehaald.

Klik hier voor meer informatie over het concept Bake Your Own

Reageer op dit artikel