nieuws

Dutch Pastry Award op Bakkersvak

Nieuws

Dutch Pastry Award op Bakkersvak

De Dutch Pastry Award wordt in 2014 georganiseerd tijdens de Bakkersvak in Rosmalen. De Bakkersvak vindt plaats op 23 en 24 maart in Rosmalen.

De Dutch Pastry Award (DPA) wordt volgend jaar gehouden tijdens de Bakkersvak in Rosmalen. Tijdens de DPA strijden patisseriers om de prestigieuze titel Beste patissier van Nederland. Het thema voor 2014 is ‘Fashion’.

Het NPT organiseert op 5 oktober aanstaande weer de jaarlijkse informatiemiddag ter voorbereiding op de DPA 2014. Er zal inspiratie worden geboden op het gebied van smaak en structuur van de taart en enkele teamleden zullen tegen elkaar strijden in een showstuk-battle, waar suiker en chocolade tegenover elkaar staan. De middag begint om 13.00 uur en vindt plaats in het atelier van Arthur Tuytel.

Voor meer informatie over en inschrijven voor de Dutch Pastry Award: www.nederlandspatisserieteam.nl.

Reageer op dit artikel