nieuws

Docente Patisserie Hendrikse wint Libelle Ster

Nieuws

Docente Patisserie en professioneel taartenbakker Tineke Hendrikse heeft de Libelle Ster gewonnen met haar stichting Icing Smiles.

Docente Patisserie Hendrikse wint Libelle Ster

Elk jaar zet Libelle tien vrouwen in de schijnwerpers die zich inzetten voor een nieuw, maatschappelijk goed doel. Dit jaar is ‘taartenkunstenaar’ Tineke Hendrikse (52) uit Julianadorp de winnares geworden. Met haar stichting zet Hendrikse zich in voor ernstig zieke kinderen met de stichting Icing Smiles (Glimlach van Glazuur). Het idee achter haar initiatief is simpel: via de website kan iemand een ernstig ziek kind dat onder behandeling staat of chemo krijgt, opgeven voor een taart. Dat verzoek wordt uitgezet bij een vrijwilliger in dezelfde regio. Zij gaat op eigen kosten een persoonlijke taart maken en bezorgen.

Reageer op dit artikel