nieuws

Dobla lanceert iPad-app: Chocolate Moments

Nieuws

Dobla heeft een eigen applicatie voor op de iPad ontwikkeld: Chocolate Moments. Chocolate Moments vertelt alles over het decoreren van taarten en desserts, met recepten en nuttige tips. De app is alleen beschikbaar voor op de iPad.

Dobla lanceert iPad-app: Chocolate Moments
Screenshot van de app

Naast te downloaden recepten en praktische tips over het gebruiken, toepassen en presenteren van chocoladedecoraties, zijn er inspirerende demovideo’s te bekijken. Ook bevat de app verhalen achter de producten, zoals de werkwijze van internationale topchefs. Hierdoor kan de gebruiker kennis maken met speciale technieken en verrassende manieren om te decoreren. De chocoladedecoraties worden allemaal beschreven en zijn ook via de app te bestellen.

In de eerste editie van Chocolate Moments is chef William Dekker gastredacteur. Hij neemt de recepten Inverted eclair, hot chocolate sphere en lemon marshmellow onder de loep. De volgende gastredacteur is Michel Willaume, bekend als winnaar van de Coupe du Monde.

De app is gratis te downloaden in de App Store.

Reageer op dit artikel