nieuws

Dobla Decoration Day volgeboekt

Nieuws

Dobla Decoration Day volgeboekt

De eerste editie van de Dobla Decoration Day. gehouden op maandag 18 november, is nu al uitverkocht. Dobla was na drie dagen genoodzaakt om geïnteresseerden op een wachtlijst te zetten. De tweede editie vindt plaats op dinsdag 14 januari 2014. Voor belangstellenden geldt: wees er snel bij want wederom: vol=vol.

De Dobla Decoration Day is een inspirerende dag voor bakkers, patissiers en chefs.
Onder leiding van Chef William Dekker zullen de bakkers de laatste trends ontdekken op het gebied van decoreren. Ook wordt de toegevoegde waarde van een Dobla product naar voren gebracht en duidelijk uitgelegd hoe bakkers meer winst kunnen genereren door middel van decoreren.

De Decoratie Day begint in de Dobla Store in Alkmaar. Na een reis door de Dobla-geschiedenis vindt de masterclass plaats in het Innovation Center bij het hoofdkantoor van Dobla in Heerhugowaard.

Voor meer informatie: Bérengère Nierop-Copin (072-576 0778).

E-mail: b.nierop-copin@dobla.com

Reageer op dit artikel