nieuws

Deelnemers Gouden Gard klaargestoomd

Nieuws

Deelnemers Gouden Gard klaargestoomd

De deelnemers van de Gouden Gard, die op 8 oktober wordt gehouden, worden door de wedstrijdorganisatie zo goed mogelijk voorbereid op deze dag. Op 2 september kregen zij een demonstratie van Pastry Chef William Dekker.

Pastry Chef William Dekker verzorgde op 2 september een demonstratie voor de deelnemers van de Gouden Gard bij het Innovation Centre van Dobla. Dekker liet de deelnemers aan de hand van vijf verschillende taarten zien welke mogelijkheden er zijn om creatief en uniek uit de hoek te komen door te spelen met kleur, vorm en decoratie. Ook trokken de deelnemers zelf hun buis aan om aan de slag te gaan met een freestyle-opdracht waarbij ze innovatief te werk moesten gaan.

De volgende dag waarop de deelnemers nog meer tips en inspiratie op kunnen doen voor de wedstrijd is op 23 september. Dan krijgen de talenten een rondleiding bij het Miele Inspirience Centre, de wedstrijdlocatie van de Gouden Gard.

Naast de wedstrijd om de Gouden Gard wordt er op 8 oktober ook gestreden om de Talentenprijs.

Reageer op dit artikel